Nästa år följer Tove Styrke med Lorde på hennes USA-turné för att värma upp den amerikanska publiken. Nu har Styrke släppt en cover på Lordes låt Liability från hennes senaste album Melodrama.

Följ på Apple Music

-Jag älskar Lorde, så är det bara. Jag är ett stort fan av allt hon gör. Nästa år ska jag vara förband till henne i tre veckor och spela på ställen som till exempel Staples Center i Los Angeles för 21.000 personer som kanske älskar henne lika mycket som jag. Sjukt!! Jag fick feeling att göra en liten grej nu medan jag håller på och färdigställer min egen musik och förbereder inför turnéer, videos, festivaler och allt annat kul som kommer 2018. En cover på en av mina favoritlåtar, Liability, säger Tove.

Nu har hon släppt en video till låten som är inspelad i en tagning.

-Jag ville göra en mini-video till min cover av Lordes Liability. Blått för gråten och rött för hjärtat. Det var inte planerat att bli en ”one-take”, men det fanns nån sorts magi i just det här klippet som jag helt enkelt inte ville klippa i.

Tove Styrke
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011