Runaway är Cecilia Kallins första singel som soloartist efter uppbrotten från gruppen Timoteij. Sångerskan bjuder på en riktigt upplyftande och glad poplåt som mest troligt kommer sätta sig direkt på skallen. Men har man framfört singlar som Kom och Stormande hav, så har man den där popkänslan i ådrorna.

Popmuzik Lover Patreon

Cecilia berättar:

Runaway är min första låt som soloartist efter att ha varit leadsångerska i popgruppen Timoteij. Jag jobbade länge med att hitta rätt sound och har skrivit många låtar på vägen. Runaway kom till mig från två låtskrivare som heter Åsa Schmalenbach och Josefina Sanner. Jag kände direkt att det var en låt jag ville jobba vidare på, och skrev om den en del så att den skulle passa just mig. Texten handlar om den härliga känslan att bara åka iväg – precis vart man vill – och att man skulle kunna åka vart som helst för den man älskar.

Här kan du se videon till singeln av Jesper Anhede som har premiär här i bloggen.

Cecilia Kallin
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011