Då var veckan, månaden och året slut för denna gång.
För året tänkte jag skriva en lite längre krönika i morgon, men för veckan ska jag som vanliga samla upp fem guldkorn av musik från de sju dagar som gått.

Favoriter Apple Music

AUGUST – 1000 Suns

Lagom inför årets sista helg släpper den brittiske musikern AUGUST den filmiska singeln 1000 Suns. Mysig och stor känsla, samt en stark röst över det snygga arrangemanget fick mig att bli väldigt glad i just denna singel.

Dirty Chime – Halo

Läcker alt-R&B med den Los Angeles-baserade musikern Dirty Chime. Skön och sexig känsla som byggs upp kring ett elektroniskt ljudlandskap och som verkligen låter lovande för kommande släpp under 2018.

Max John Avalon – Just another blues

Foto: Niclas Brunzell

Stark singel med den svenska 23-årige musikern Max John Avalon, som här bjuder oss på urban folk blues. Imponerade röst och tidlös känsla i arrangemanget gör att detta borde passa de flesta – både de som föredrar poppen före rocken och tvärt om.

Stranger Things – Sirens

Den svenska folk-duon Stranger Things är tillbaka efter några års frånvaro med singeln Sires. En vemodig och mörk låt med snygga stråkar och pianoarrangemang. Singeln är första nedslaget från duons kommande EP Gravity som kommer att släppas under 2018.

Whalelands – December

Linus Ingelsbo (NEO) har lånat ut sin röst till singeln December med popduon Whalelands. Stor poplåt med underbar Mello-känsla över sig som jag gick igång på ganska mycket. Helt klart en skön poplåt som jag tycker du ska ge en extra lyssning här:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011