Fem bästa musiktipsen – vecka 52

Då var veckan, månaden och året slut för denna gång.
För året tänkte jag skriva en lite längre krönika i morgon, men för veckan ska jag som vanliga samla upp fem guldkorn av musik från de sju dagar som gått.

AUGUST – 1000 Suns

Lagom inför årets sista helg släpper den brittiske musikern AUGUST den filmiska singeln 1000 Suns. Mysig och stor känsla, samt en stark röst över det snygga arrangemanget fick mig att bli väldigt glad i just denna singel.

Dirty Chime – Halo

Läcker alt-R&B med den Los Angeles-baserade musikern Dirty Chime. Skön och sexig känsla som byggs upp kring ett elektroniskt ljudlandskap och som verkligen låter lovande för kommande släpp under 2018.

Max John Avalon – Just another blues

Foto: Niclas Brunzell

Stark singel med den svenska 23-årige musikern Max John Avalon, som här bjuder oss på urban folk blues. Imponerade röst och tidlös känsla i arrangemanget gör att detta borde passa de flesta – både de som föredrar poppen före rocken och tvärt om.

Stranger Things – Sirens

Den svenska folk-duon Stranger Things är tillbaka efter några års frånvaro med singeln Sires. En vemodig och mörk låt med snygga stråkar och pianoarrangemang. Singeln är första nedslaget från duons kommande EP Gravity som kommer att släppas under 2018.

Whalelands – December

Linus Ingelsbo (NEO) har lånat ut sin röst till singeln December med popduon Whalelands. Stor poplåt med underbar Mello-känsla över sig som jag gick igång på ganska mycket. Helt klart en skön poplåt som jag tycker du ska ge en extra lyssning här:


Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Fem bästa musiktipsen – vecka 52" A few seconds ago

Comments are closed.