Cazzi Opeia har ju gjort en av årets bättre låtar med hennes lysande Batman & Robin. Nu är hon tillbaka innan året är slut med singeln Wild Ones som inte bara har möjlighet att bli en hit här hemma, utan även ute i universum.

Favoriter Apple Music

Wild Ones skrevs i en och samma oavbrutna rörelse och tog bara ett bar minuter för Cazzi Opeia att göra färdig. Låten är ett embryo som föddes ur Cazzis känsla av att vara annorlunda och förvandlades till en personlig och innerlig låt som hon enligt egen usago velat skriva i hela sitt liv. Budskapet är inte att du måste vara bindgalen för att vara en Wild One, bara någon som vågar följa sitt hjärta ibland.

-Jag har alltid dragits till de förbjudna /’onormala’ sidorna av livet, alltid varit en wild one. Jag älskar också rymden och är otroligt fascinerad av stjärnor, svarta hål, andra dimensioner och att det kan finnas liv på andra planeter. Bara tanken på allt som vi inte ännu vet är otroligt coolt, berättar sångerskan.

Men universum då?
Jo, tillsammans med SSC kommer man skjuta iväg Wild Ones i ljusets hastighet mot just stjärnbilden Cassiopeia.

Astronomen Gösta GahmStockholms Universitet förklarar:

-Det tar bara ett par timmar för Wild Ones att korsa vårt solsystem men flera år innan den når våra närmsta stjärnor. Den närmsta stjärnan i Cassiopeia heter Caph och finns 54 ljusår bort från oss. Men i fantasin kan vi tänka oss att invånarna på en planet i Caphs omloppsbana har byggt en superstor antenn och kan lyssna på Wild Ones. De kommer inse att de upptäckt en ny superstjärna och skicka tillbaka ett meddelande – som i så fall når oss om 108 år.

Här kan du se videon till låten som regisserats av Tommie X.

Cazzi Opeia
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011