Då är det dags för ännu en medlem från One Direction att släppa ett soloalbum. Denna gång är det Niall Horan som visar upp sina musikaliska skills på albumet Flicker. Just skills har killen helt klart. Det var ju Niall som alltid spelade på akustisk gitarr under One Directions konserter och var den där softa killen som man bara ville spendera en mysig kväll tillsammans med kring en lägereld där han sjöng irländska folkvisor medan vi andra grillade marshmallows.
Flicker är väl något som skulle kunna beskrivas som just ett mysigt album. Det är singer-songwriter pop som polerats upp av bland annat Greg Kurstin för radiostationerna i första hand och andas egentligen varesig äkthet eller något nyskapande.

POPMUZIK LOVER 2

Jag tror ju personligen att Niall kommer hitta sin plats i studion, där han skriver poplåtar till andra artister och producerar hits åt morgondagens stjärnor. Som stjärna på egen hand är han tyvärr alldeles för alldaglig och blek för att verkligen lyfta sig över sina forna bandkollegor.

Niall Horan
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
4 / 10

Mysigt och välpolerat men ganska färglöst och intetsägande med One Directions irländske avdelning.

  • User Ratings (0 Votes) 0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011