Idag fick vi låt nummer tre från Taylor Swifts kommande album Reputation. (Som uppenbarligen ska skrivas reputation, men här är vi duktiga på att hedra versaler. De är ett bra format som visar att det är början på en titel tillexempel. Med enbart gemener blir det som det bara är ett litet rykte).
En rolig sak med just Reputation är att Dusty Springfield släppte ett album med samma namn. Det är ett riktigt bra album som till hälften är producerad av Pet Shop Boys (dock inte titelspåret, som faktiskt är mer som en Pet Shop Boys låt än Pet Shop Boys-låtarna).
-Jag vet. Det har inte så mycket med Taylor att göra. Förlåt. Ska fokusera…

Nordiska Favoriter

I alla fall. Singeln heter Gorgeous är producerad av Max Martin och Shellback. Lite av en pop-bagatell om jag ska vara ärlig, men det är ju just pop-bagateller jag älskar. Så hey, här är en bra bagatell med Taylor.

Taylor Swift
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011