För snart ett år sedan släppte The New Children eller Anton Matsson som han egentligen heter, EP:n Dust it off med tre akustiska låtar i genren vi alla känner till som singer-songwriter.
Nu är det dags för den blonda Göteborgaren att släppa en ny singel. Going nowhere heter den och Anton berättar här om låten:

Nordiska Favoriter

-Den handlar om ett missnöje över livet i det kända. Att sträva efter att finna nåt meningsfullt.
En uppgivenhet mot att allt för många byter bort sina drömmar och önskningar i livet mot sånt som egentligen inte har nån verklig relevans.

The New Children
@Facebook

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.