pop

Niall Horan – Too much to ask (Video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Jag kan tänka mig att det är extra kul för de som pratar engelska när de kommer till IKEA. Där kan de köpa en pryl som heter Fartig. Superkul om man är britt tillexempel. Ord kan ju betyda så olika saker på olika språk.
Nialls efternamn är som sagt irländskt och med det har det varesig något med en möbel man kan sitta på eller något man kan sätta på. Det är helt enkelt en helt annan typ av Horan. En som sjunger vemodiga poplåtar med folk-känsla och låtarna, liksom Niall själv, är väldigt anonyma.
Niall är egentligen den talangfulle killen i bandet One Direction. Han som gärna gick omkring med en akustisk gitarr på spelningarna och sjöng vackert i stämmor tillsammans med de andra pojkarna i bandet.
Nu har han snickrat ihop en solokarriär och är den andra av killarna att inte släppa musiken via Sony Music, utan istället vänt sig till Capitol Records tillsammans med hunken Liam Payne. Vars efternamn också kan få en annan betydelse om man bara uttalar det lite snabbare på engelska.

På killens tredje singel Too much to ask, jobbar han med Greg Kurstin och låten är enligt Niall själv “hans favorit på albumet” som heter Flicker och släpps den 20:e Oktober. Niall skulle gärna se att singeln blir etta på singellistan efter första veckan nu, men säger att han kan känna sig okej med en andra eller tredjeplats också.

Niall Horan
@Instagram

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.