Nu är det dags för Darin att följa upp Ja må du leva från i våras. Det gör han med de två låtarna Alla ögon på mig och Tvillingen. Två låtar som denna gång helt utgår från Darin själv.
Alla ögon på mig är skriven av sångaren tillsammans med Ollie Olson och David Lindgren Zacharias och är en avskalad och vacker ballad där Darin får visa upp sin bräckliga röst. Låten handlar om när Darin som 17-åring slog igenom i Idol och gick från ingen till storstjärna med allt vad det innebär av framgång och baksidan av den.

Följ på Apple Music

Alla ögon på mig är den mest personliga texten jag någonsin skrivit. Den handlar om mitt liv och artisteri sen jag slog igenom och hur jag ur mitt perspektiv kan uppleva min vardag ibland.”

Den andra låten är mer upptempo och berättar om sidor Darin har som kanske inte alla känner igen. Att han i rätt sällskap vågar släppa loss, vara spontan och göra galna sakler.

”Jag tror att alla människor har olika grader av den egenskapen och har möjligheten att ändra på sig, hur man beter sig och vad man tycker om. Det är något som är typiskt mitt stjärntecken; tvillingen.”

Darin
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011