När de spelade temat från Jurassic Park när vi vandrade in i Slottsskogen idag så kändes det just som en enda stor temapark. Som ett Universal Studios med alla färgglada banderoller och sponsorstånd som skulle sälja in deras varor till den medvetna Way Out West-publiken.
Dagen börjar med Radio Dept. i Linnétältet. En soft och behaglig början på festivalen skulle jag säga. Det är så nära en spelning med New Order man kan komma skulle jag säga. I alla fall musikmässigt. Stilmässigt står bandet mest rakt upp och ner och spelar igenom sina låtar. Med senaste albumet Running out of love och EP:n Teach Me To Forget får vi en blandning av nytt och gammalt. Det är liksom den behagliga och softa starten en festival behöver.

Favoriter Apple Music

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.