Den norska sångerskan Astrid S har verkligen vuxit under sina två år i rampljuset. Från Hurt so good, Paper thin och Running out till årets starka singel Breathe. Lägg även till en del spännande och framgångsrika samarbeten med bland annat Avicii och Shawn Mendes samt monsterhiten Running Out som hon skrev tillsammans med Matoma. Som grädde på moset vann hon även en norsk Grammis för årets nykomling och en del priser på norska P3 Gull.

Nu har hon nyligen släppt sin andra EP:n Party’s over. Fem starka låtar som är en naturlig och tydlig fortsättning på debuten. Läcker produktion av bland annat Cass Lowe, MAG och Oscar Holter sätts Astrid S i samma division som Tove Lo, och Zara Larsson i min bok. Fortsätter Astrid S med att göra bra samarbeten för de mer klubbiga låtarna och jobba med duktiga producenter, så kommer hon verkligen förstärka sin ställning som en av de största artisterna i Norden.

Astrid S
@Facebook

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow
8 / 10

Astrid S vet hur man snickrar ihop hits och med duktiga producenter vid sin sida har festen bara börjat för den norska sångerskan.

  • User Ratings (1 Votes) 8.7

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.