Singer/songwritern Thomas Lundell från Gnosjö i Småland, har precis släppt sin tredje singel, Your Loss, som är en medryckande popsingel insvept i attityd och ironi. Med denna låt bjuder Thomas på mer upptempo än vad han gjort med singlarna Lovestains och Slow Dance som släpptes tidigare i år. Dessa låtar har det gått otroligt bra för: de har hamnat på flera stora Spotifylistor, allt från Viral 50 i Sverige och Acoustic Summer och har idag mer än 3,4 miljoner streams på Spotify sammanlagt.

Skicka in din musik

Det är mycket förståeligt om du tycker Thomas röst låter bekant, han var med i idol 2014 och kom hela vägen till top 20. Han imponerade stort på både TV-tittare och jury med sin egenskrivna låt Don’t You Dare. Om du inte hört Thomas musiksläpp tidigare är nu en mycket bra tidpunkt att göra det på. Lyssna på nya singeln nedan så kommer den garanterat få dig att dansa dig igenom sommaren.

Håll öron och ögna öppna, mer musik från Thomas förväntas släppas i höst!

Thomas Lundell
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Jag är Stina, en 21-åring som studerar marknadskommunikation på Stockholms Universitet. Går kanske på lite för många konserter och lyssnar alltid på musik. Hos mig spelas framförallt olika typer av pop, indie och elektroniskt. Rihanna får mig att gå ned på knä.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011