Tänk dig en vacker tavla. Det är något med den som gör att du fastnar och du står och stirrar på den ett tag. Tillslut blir det vackra oftast lite tråkigt och den där trevliga känsla du hade i början är borta.
Lite så är det med London Grammar.
Jag gillade trions första album If You Wait. Det var en vemodig syskongrupp till The xx som till och med kändes lite roligare.
Med senaste albumet Truth is a Beautiful Thing är rollerna omvända. The xx senaste album I See You fick mig att känna hur bandet utvecklats till det bättre, medan det i London Grammars fall blivit lite tråkigare.
Det finns definitivt höjdpunkter på albumet. Inledande Rooting for you sätter en vacker ton på skivan. Big Picture med sina Joshua Tree-gitarrer och Non Believer sticker ut lite mer för mig. Men annars är det mest som med den där tavlan. Vackert, välgjort och trevligt. Men tillslut blir det ändå ganska tråkigt.

Popmuzik Podcast

London Grammar
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
5 / 10

Vackert och trevlig med efter ett tag blir det tyvärr ganska tråkigt.

  • User Ratings (0 Votes) 0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011