Bleachers är namnet på Jack Antonoffs soloprojekt. Jack som annars är med i Steel Train och fun. har tidigare släppt Strange Desire som sedan gjordes om till Terrible Thrills, Vol. 2 med gästsångare på alla låtar. På sitt CV kan han även tillägga att kan är även pojkvän till Lena Dunham, som regisserade videon till singeln Don’t take the money. Just den singeln är i ärlighetens namn det bästa från nya albumet Gone Now. Det var första smakprovet och satte kanske en orimligt hög nivå på förväntningarna. Med det inte sagt att det är dåligt, men kanske ett något ojämnt album. Ena stunden bjuder han på storslagna poplåtar eller smart indiepop och i nästa känns det hela mer som pratiga reklamfilmer. Han är självklart roligast när han är camp och lite för mycket. Då kan jag sitta med ett leende på läpparna och bara njuta. Som när han låter produktionen kryddas med extra allt i Hate That You Know Me tillsammans som han framför med Carly Rae Jepsen.

Favoriter Apple Music

Bleachers
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
6.5 / 10

Ena stunden bjuder Bleachers på storslagna poplåtar eller smart indiepop och i nästa känns det hela mer som pratiga reklamfilmer. Ett bra men ojämnt album av Jack Antonoff.

  • User Ratings (0 Votes) 0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011