En låt som jag gått igång på ganska länge och varje gång den dyker upp i Bäst just nu-spellistan på Spotify blir jag extra glad.
Jag pratar om Don’t take the money med Bleachers (soloprojektet av gitarristen Jack Antonoff i fun.) Underbar 80-tals doftande pop som är sjukt svängig och refrängen är att dö för. För produktionen står Antonoff tillsammans med Greg Kurstin och Vince Clarke. Låten är skriven tillsammans med Lorde som även sjunger lite mot slutet.
Antonoffs flickvän Lena Dunham har regisserat videon som du kan se här nedan.
Den 2:a Juni släpper Bleachers albumet Gone Now.

Gareth Nugent – Even mountains fall

Bleachers
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.