Premiär i Being Blogged NYDet var 2015 som NOVA BECC släppte singeln Kvart över fem , som var en härlig dansat poplåt. Nu är sångerskan tillbaka med den mer R&B-doftande singeln Din mamma .
NOVA BECC berättar:
”Den här låten har en liten komisk twist, som handlar om det mer oväntade med ”Din mamma”. För min egen del så kände jag att om jag ska skriva på svenska, så vill jag att det ska finnas någon lite skruvad twist i texten, en flirt med språket eller oväntat ämne eller vinkel.

Svensk Pop Apple Music

Just den här låten handlar om att alla mammor alltid har rätt! Dessa sjukt träffsäkra varelser, som nästan alltid jämnt vet allt innan en själv eller någon annan…. Tog fasta på den grejen under tiden jag och min producent Sven Lundhom , skissade på ett låttema om en relation som inte klickar. Där två personer som vill åt olika håll i livet, men ändå försökt. Men då någon alltid ändå känt på sig från början att det inte var rätt…..din mamma.”

Singlen är första smakprovet från NOVA BECCs kommande EP Det är läge nu .

NOVA BECC
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011