Hela Sveriges älsklingsartist Miriam Bryant är äntligen tillbaka! Efter hennes succé i Så Mycket Bättre har det varit ganska tyst om sångerskan. Hon släppte singeln Black Car i fjol, men det var det.
Men idag fick vi då balladen Everything som hon skrivit tillsammans med sin vapendragare Victor Rådström .

Popmuzik Podcast

”Jag tycker att det känns väldigt roligt och spännande att släppa en ballad, jag har velat göra det länge nu och Everything känns som en naturlig uppföljare till ”Black Car”. Historien fortsätter liksom. Det känns som en låt som jag kan släppa nu eller aldrig, hoppas verkligen att folk kommer tycka om den. Jag gör det.

Everything handlar om ett skede i ett förhållande där man är beredd att offra allt för en person, till och med sig själv och sin egen lycka. Trots att det går åt helvete lever man på instinkt och trivs i helvetet. Den handlar om när man inte får ge en person allt det här, att man då till slut önskar den ingenting alls. Under dessa förhållande kom denna låt till, kärlek och hat.” berättar sångerskan.
Du hör låten här:

Miriam Bryant
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011