Jamie Meyer på Kvilletorget

Skicka in din musik

Idag var det Kvilletorgets Dag ute på Hisingen och spelade gjorde ingen mindre än Jamie Meyer så det fick en ju inte missa! I mars släppte han videon till låten Holy Ground To Me vilken är en hyllning till hans uppväxt på Hisingen, bara ett stenkast från där han idag stod och spelade. Det var fantastisk att få vara på plats för att höra honom sjunga låten på just den här platsen och det var nog många med mig som kände likadant. Jamie är mycket mer än bara en låt så lyssna in dig på hans andra låtar om du inte redan har gjort det. Vi fick även ett litet smakprov på vad som skulle kunna vara uppföljaren till senaste singeln och den lät minst sagt lovande.

Foto: Susanna Dahlén
Foto: Susanna Dahlén
Foto: Susanna Dahlén
Foto: Susanna Dahlén

Jamie Meyer

Jamie Meyer @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011