Det hela känns lite som ett avsnitt av The O.C. eller annan valfri tonårsserie om jag ska vara ärlig, vilket i sig är lite charmigt, men kanske inte direkt superbra.
I XOXO får vi följa den unge sovrumsproducenten Ethan som blivit bokad av sin hobby-manager till EDM-festivalen XOXO samma dag och väldigt o-organiserat ska ta sig till sin spelning. Han är bjuden till festivalen på grund av YouTube-hiten All I Ever Wanted ( Michael Brun ) och jobbar just nu på uppföljaren Last Night on Earth ( Dada Life ).
På festivalen möter han bland annat Krystal ( Sarah Hyland från Modern Family ) som är där för att leta efter sin nätdate, samt blir frestad av den stora EDM-stjärnan Avilo att ge honom låtar för egen vinning.
Som sagt känns filmen väldigt mycket som en ungdomsserie fast i bara ett avsnitt. Själva historien är simpel med dock visuellt snyggt berättad av Christopher Louie . Största behållningen är musiken där vi bland annat får höra några låtar med Galantis tillsammans med en knippe andra EDM-hits.
På det hela ett taffligt, men lite charmigt försök att rida på den stora EDM-vägen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow
4 / 10

Netflix gör ett taffligt, men charmigt försök att rida på den stora EDM-vågen.

  • User Ratings (0 Votes) 0

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.