Jag såg Susanne Sundfør när hon spelade på Way Out West i fjol och var väl inte helt såld då.
Det var absolut bra, men sångerskan är ganska krävande att lyssna på och jag var väl inte i rätt sinnesstämning för att få en ultimat upplevelse då.
Men idag, när vi står framför Popagandas stora scen i den gassande solen på Eriksdalsbadet faller bitarna på plats. Den norska sångerskans låtar blir som en perfekt soundtrack för stunden med hennes mix av vemod, pop och dansanta melodier och bjuder på ett bra set för dagen. Ska jag klaga på något är det isåfall att hennes spelning kändes i kortaste laget – vilket jag sällan känner.
När hon kommer till Delirious , som är sista låten för dagen undrar jag vad tiden tagit vägen. Fram till dess har vi fått smaka de starka sångerna från senaste albumet Ten Love Songs sant en helt ny låt. Så på det hela en mycket bra upplevelse tillsammans med den vitklädda sångerskan.

Foto: Johan Alexed
Foto: Johan Alexed

Foto: Johan Alexed
Foto: Johan Alexed

Foto: Johan Alexed
Foto: Johan Alexed

Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.