Jag såg Susanne Sundfør när hon spelade på Way Out West i fjol och var väl inte helt såld då.
Det var absolut bra, men sångerskan är ganska krävande att lyssna på och jag var väl inte i rätt sinnesstämning för att få en ultimat upplevelse då.
Men idag, när vi står framför Popagandas stora scen i den gassande solen på Eriksdalsbadet faller bitarna på plats. Den norska sångerskans låtar blir som en perfekt soundtrack för stunden med hennes mix av vemod, pop och dansanta melodier och bjuder på ett bra set för dagen. Ska jag klaga på något är det isåfall att hennes spelning kändes i kortaste laget – vilket jag sällan känner.
När hon kommer till Delirious , som är sista låten för dagen undrar jag vad tiden tagit vägen. Fram till dess har vi fått smaka de starka sångerna från senaste albumet Ten Love Songs sant en helt ny låt. Så på det hela en mycket bra upplevelse tillsammans med den vitklädda sångerskan.

Foto: Johan Alexed
Foto: Johan Alexed

Foto: Johan Alexed
Foto: Johan Alexed

Foto: Johan Alexed
Foto: Johan Alexed

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.