Man ska alltid avsluta på topp, och på toppen hamnade vi när Sia körde igång sitt skådespel / konsert för oss under Way Out West sista timme i Slottsskogen.
Sia själv står med sin karakteristiska lugg med en jätterosett på huvudet och sjunger låtarna lite i bakgrunden medan hennes tre dansare spelar upp dansscenerna från hennes videor för oss live. Det blir otroligt effektfullt och riktigt jävla snyggt!
Med enkla medel som kan vara allt från skuggor och ljus till en ringande telefon får vi mer en teateruppvisning i ångest än en ren konsert. Otroligt snyggt gjort.
Den enda gång Sia egentligen ger sig till känna att hon faktiskt är där, är när hon sjunger fel på David Guetta-samarbetet Titanium och säger ”Sorry, I fucked that one up” innan hon fortsätter sjunga.
Absolut främsta konsertupplevelsen under 2016-års upplaga av Way Out West, och då passade det som sagt väldigt bra med att Sia var den som knöt ihop säcken för denna 10-åring.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.