djustin 20160411a
Djustin är en duo som består av amerikanskan Rose Suau ( Shoestrings ) och svensken Johan Angergård ( Acid House Kings , Club 8 ). Det var de bådas fascination av varandras musik under sena tiden av 90-talet som fick dem att ta kontakt med varandra. Efter flera brev och e-mail senare behövde Johan en sångare till sitt nya projekt. Lotten föll på Rose och de började det nya projektet 2015, för att kort efter faktiskt träffas för första gången.
Första singeln blev Stars som släpptes för en månad sedan, och nu har de då släppt Tryst , som med dansant synthpop skapar popmagi för oss.

Popmuzik Lover Patreon


Djustin
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011