Artisten FLAWS har släppt en video till sin singel Forget About Us. Jag hade helt missat hans singel, en får ju skämmas litegrann faktiskt. Det här är en artist som vi kommer hålla ett öga på under året för det låter som något utöver det vanliga. Visst är låten tokbra!?

Popmuzik Lover Patreon

Här kan du läsa en liten intervju med Anton som står bakom namnet samt kolla in videon.

Berätta lite om dig själv!

Jag heter Anton Alvin och släpper min musik som mitt alter ego FLAWS.

Vad har du för dig just nu?

Just nu, precis efter videosläppet är jag mitt uppe i en hektisk period med intervjuer, möten och planering. Vi planerar och förbereder inför mitt nästa singelsläpp, och jag håller samtidigt på att arbeta på min kommande EP.

Du släppte nyligen en video till din singel Forget About Us. Kan du berätta om låten och videon?

Forget About Us är en låt som jag har haft liggande på lager ganska länge innan den släpptes. Jag har under flera år skrivit musik som inte matchat de sammanhang jag spelat i, tanken om FLAWS började gro och första singeln fick oväntat nog ett fantastiskt fint mottagande. Forget About Us är skriven av mig, Anton Alvin, producerad av György Barocsai, och mastrad av Hans Olsson Brookes i Svenska Grammofonstudion.

Videon är inspelad tidigt i våras, precis innan kylan släppt. Vissa del är inspelade i en nationalpark i Halland och en del är gjort i Göteborg. Dansaren och koreografen Sandra Thörn har tillsammans med sin danspartner Niklas Palmér gjort ett fantastiskt jobb med att gestalta min musik, jag är så glad över vårt gemensamma arbete. Sebastian Hammarmo och Jesper Styrenius på Raccoon One har producerat videon, och med fingertoppskänsla och absolut gehör för alla inblandade är jag så oerhört tillfreds med videon som helhet.

Hur skulle du beskriva din musik?

Andra skribenter och bloggare har beskrivit min musik som Indie RnB, vilket kanske är ganska pricksäkert och samtidigt ganska pretentiöst, så det passar väl bra som en beskrivning då.

Vad har du på gång framöver?

Nästa släpp är en andra singel. Det finns storslagna planer för släppet och jag är så oerhört laddad på att få dela med mig av den.

Jag håller tillsammans med ett belgiskt bolag på att samtala kring, planera och förbereda för en europaturné, jag har fått jättefin respons från en rad olika länder utanför Sverige och jag är så förväntansfull över att få möta en ny publik.

Lyssna på låten och kolla in videon här!

FLAWS @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011