pop

Intervju: FLAWS

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Artisten FLAWS har släppt en video till sin singel Forget About Us. Jag hade helt missat hans singel, en får ju skämmas litegrann faktiskt. Det här är en artist som vi kommer hålla ett öga på under året för det låter som något utöver det vanliga. Visst är låten tokbra!?

Här kan du läsa en liten intervju med Anton som står bakom namnet samt kolla in videon.

Berätta lite om dig själv!

Jag heter Anton Alvin och släpper min musik som mitt alter ego FLAWS.

Vad har du för dig just nu?

Just nu, precis efter videosläppet är jag mitt uppe i en hektisk period med intervjuer, möten och planering. Vi planerar och förbereder inför mitt nästa singelsläpp, och jag håller samtidigt på att arbeta på min kommande EP.

Du släppte nyligen en video till din singel Forget About Us. Kan du berätta om låten och videon?

Forget About Us är en låt som jag har haft liggande på lager ganska länge innan den släpptes. Jag har under flera år skrivit musik som inte matchat de sammanhang jag spelat i, tanken om FLAWS började gro och första singeln fick oväntat nog ett fantastiskt fint mottagande. Forget About Us är skriven av mig, Anton Alvin, producerad av György Barocsai, och mastrad av Hans Olsson Brookes i Svenska Grammofonstudion.

Videon är inspelad tidigt i våras, precis innan kylan släppt. Vissa del är inspelade i en nationalpark i Halland och en del är gjort i Göteborg. Dansaren och koreografen Sandra Thörn har tillsammans med sin danspartner Niklas Palmér gjort ett fantastiskt jobb med att gestalta min musik, jag är så glad över vårt gemensamma arbete. Sebastian Hammarmo och Jesper Styrenius på Raccoon One har producerat videon, och med fingertoppskänsla och absolut gehör för alla inblandade är jag så oerhört tillfreds med videon som helhet.

Hur skulle du beskriva din musik?

Andra skribenter och bloggare har beskrivit min musik som Indie RnB, vilket kanske är ganska pricksäkert och samtidigt ganska pretentiöst, så det passar väl bra som en beskrivning då.

Vad har du på gång framöver?

Nästa släpp är en andra singel. Det finns storslagna planer för släppet och jag är så oerhört laddad på att få dela med mig av den.

Jag håller tillsammans med ett belgiskt bolag på att samtala kring, planera och förbereda för en europaturné, jag har fått jättefin respons från en rad olika länder utanför Sverige och jag är så förväntansfull över att få möta en ny publik.

Lyssna på låten och kolla in videon här!

FLAWS @
Facebook

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.