Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Johan Klingwall är snickaren som även är rappare. Idag är han tillbaka med nya singeln Som ingen annan gör .
Denna gång har har jobbat tillsammans med Björn Hallberg som producerat, samt att Johans trogna radarpartner Johan Östgren har varit med och skrivit.
”Det var väldigt spännande att få jobba med Björn. Det var utvecklande att inte längre ha 100% kontroll i varje detalj denna gång,” berättar Johan när jag ringer upp honom angående singeln. När jag frågar honom om det var något som var extra lärorikt Björn lärde honom under arbetet svarar han:
”Det var bland annat att hålla det enklare och renare igenom att främst trycka på det som är viktigt.”

För mig som följt Johan sedan starten mer eller mindre, märker att hans sång utvecklats mycket på nya singeln. Det är nämligen han själv som både rappar och sjunger melodin.
”Jag har nog hittat ett mer naturligt sätt att sjunga på denna gång. Att inte göra något direkt med rösten, utan faktiskt mer bara sjunga som jag låter.”

Johan berättar att Som ingen annan gör handlar om att man inte ska övertänka i allt i en relation eller i livet i stort. Känner man att något ändå är bra, behöver det kanske inte vara helt perfekt.
”Jag är väldigt bra på att övertänka saker, så det har blivit lite av ett anthem för mig. Att bara köra så länge det känns nice.”

Den nya singeln släpps idag, och du kan lyssna på den här.

Johan Klingwall
@Facebook


Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.