Foto: Jaana-Kristiina Alakoski & Nicole Walker
Foto: Jaana-Kristiina Alakoski & Nicole Walker

In the Woods är tagen från deluxeutgåvan av El Perro Del Mars debutalbum som återutgavs förra året. Under arbetet med hennes kommande album Kokoro som släpps senare i år kände sångerskan att hon var tvungen att gå tillbaka till den klara och poetiska minimalismen från hennes första album. Vilket bland annat ledde till återutgivningen av hennes första album.
”Jag har också varit motiverad att skriva poplåtar på liknande sätt som jag gjorde då. Så enkelt är det, men naturligtvis med en twist av något slag”, säger Sarah Assbring .

Popmuzik Lover

”Till min förvåning fick jag en av de mest hjärtskärande vackra filmer jag sett till en av mina gamla låtar In The Woods . Den begåvade filmaren Connor Hurleys episka tolkning av min låt var inte bara är ett konstverk i sig själv utan den knöt även samman då och nu – idén om det oskyldiga förflutna med det mer erfarna och korrupta nu.”


El Perro Del Mar
@Facebook

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.