Albumtips V10

Svensk Pop Apple Music

Här kommer några fina albumtips inför helgen! Själv är jag glad som tusan över att få ha en date med Brian Fallon hela helgen, som jag längtat och väntat på det albumet. Hoppas att du gillar någon av skivorna.

Brian Fallon – Painkillers

Brian Fallon släppte idag sitt första soloalbum Painkillers , som jag har gått och väntat på det! Brian är mest känd som sångare i det amerikanska bandet The Gaslight Anthem men har också haft några sidoprojekt längs vägen. Vi har fått några riktigt fina singlar under året, bland annat A Wonderful Life och Nobody Wins , och det är en riktig fin gottepåse att dyka ner i under helgen. Ett spår jag blev extra glad för var låten Red Lights , en låt som legat på SoundCloud i flera år i en annan version, då med hans projekt Molly and The Zombies . Brian är en mästare på hjärta och smärta och kanske har han vissa favoritord som han alltid använder (exempelvis ordet radio), men vad gör väl det. Det är bara SÅ bra!


Brian Fallon @
Facebook

Aurora – All My Demons Greeting Me As A Friend

Den norska sångfågeln Aurora släppte idag sitt efterlängtade debutalbum. Aurora Aksnes har tagit kritiker och publik med storm de senaste två åren och med på albumet finns hyllade singlar såsom Half The World Away och Conqueror .


Aurora @
Facebook

Jeff Buckley – You and I

Jeff Buckley var en amerikansk singer/songwriter som är högt respekterad för sin musik och musikalitet, och framförallt sin melankoliska sångröst. Han var son till Tim Buckley och avled 1997 i Tennessee, bara 30 år gammal. Albumet innehåller tidiga versioner av låtar som fanns med på hans debutalbum samt några covers. Eftersom han inte hann släppa så mycket musik så är ju detta en pärla för hans fans.


Jeff Buckley @
Facebook

3 Doors Down – Us And The Night

3 Doors Down är en amerikansk alternativ rockgrupp som bildades 1996 i Mississippi och idag släppte de albumet Us And The Night . Bandet är tidigare mest kända för sina låtar Kryptonite och Here Without You som du säkert hört på radio en gång eller två.


3 Doors Down @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011