Samuel Gajicki - Oh Brother When
Premiär i Being Blogged NYOh Brother When är en positiv folk-pop låt om att lyfta blicken från sig själv och vara där för någon annan.
Samuel Gajicki berättar detta om låten:
”Låten Oh Brother When skrev jag strax efter en lunch med min bror. Jag fick den dagen veta att han gick igenom en period av ovisshet över olika saker. Han kände sig inspirationslöst och väldigt nere. Jag kände igen mig. Jag gick själv igenom något liknande. Men jag glömde bort min egna kamp när han berättade om sin. Och jag kände mig stark nog att kunna hjälpa honom att bära sin bekymmer.”
För att färdigställa låten fick de även hjälp av ingen mindre än Andreas Moe . Här kan du lyssna på resultatet.

POPMUZIK LOVER 2


Samuel Gajicki
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011