Foto: Tove Floss
Foto: Tove Floss

Efter singlarna Run och Cardigans -covern Lovefool släppte Kassandra den sköna poplåten Delete i veckan.
Här berättar Kassandra själv om låten:

Popmuzik Podcast

Delete går ut till alla de killar och män som allt för ofta har ett behov av att sticka in tips och råd trots att jag aldrig bett om några.
Delete är en fredlig uppmaning om att lämna mig ifred när det gäller besluten kring vägval och utförande av min egen konst, och en påminnelse om att alla är olika och hur skönt det är att det är så.
Delete är ett glittrande, melankoliskt, firande av att jag inte längre bryr mig.
Jag hade från början inga egentliga ambitioner med den här låten annat än att jag skulle kunna pitcha den mot typ Tove Styrke eller Elliphant . Den var inte min. Men efter mycket omarbetning av produktionen kom den att bli något jag behövde göra själv.“

Kassandra
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011