Lunar Springs är namnet som Calle Rydberg från Jönköping använder sig av när han släpper musik. Efter en EP och ett album släppte han för några veckor sedan sin andra EP Music For Prisoners. Låtarna kom till hemma i köket efter att han haft en kreativ svacka och inte hittade någon glädje i musiken längre. Så med en laptop och en gitarr skrev han fyra personliga låtar som melankoli och mörker.
”Jag behandlar mörkret med hoppfulla melodier och färgstarka ljudbilder, det finns en intressant kontrast där”, berättar Calle. Hans annars så elektropopiga låtar har blivit lite mer organiska denna gång. Men om du uppskattade Calles tidiga album kommer du absolut inte bli besviken denna gång heller.
Du kan lyssna på Music For Prisoners här.

Apple Music

Lunar Springs
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.