Indigo Fields är artistnamnet Lollo Fält använder sig av när hon släpper musik.
Hon har tillsammans med producenten Emil Vaker gjort en tung och rytmisk version av Alphavilles odödliga klassiker Forever Young som idag har premiär här i Being Blogged.
Visst, det kan tänkas omöjligt att göra en cover på denna låt, men detta är en såpass annorlunda version från originalet att den helt enkelt öppnar nya dörrar för låten.

Följ på Apple Music

Indigo Fields berättar detta om hennes version.
”Jag vände för en tid ryggen åt min stora kärlek och passion här i livet -MUSIKEN, för att överleva..
Låten Forever Young har egentligen aldrig varit en låt jag lyssnat mycket på men den kom till mig en dag när jag stod och längtade bort från ett mindre inspirerande deltidsjobb.
Den blev plötsligt väldigt talande till mig och för så mycket som jag stod för.
För mig betyder låten att våga se bortom ridåerna som finns i vårt samhälle och gå ”outside the box” där jag för ett tag hade fastnat vilket jag tror många med mig kan uppleva from time to time..
Men det vill jag försöka hjälpa till att ändra på.
Vi är alla en del av detta ekorrhjul mer eller mindre och väljer inte alltid MEDVETET vad vi vill göra med våra liv utan gör nästan vad som helst för att överleva av rädsla för det otrygga och okända..
I det moderna samhället finns det så många ”måsten” och stor press framförallt på ungdomarna och unga vuxna.
Jag tror många med mig vaknat upp och känner en vacker värld go to waste ibland..
I en destruktiv värld runtomkring sig är det lätt att fastna där man inte vill vara och i min värld är det så viktigt att SE detta och göra något åt det.
Vi gör allt för att vi ska se unga och snygga ut på sociala medier, tjäna mycket pengar så vi kan köpa de senaste grejerna/kläderna osv.
Jag tror att innerst inne vill man bara vara NÅGON och att ”tiden inte ska rinna ifrån oss”. Man vill känna mening, man vill tillhöra något större än den senaste produkten från apple liksom.
Alla vill vara ”Forever young” men jag tror i själva verket att det är det som finns på insidan som är det viktigaste. Först när vi inser det kan vi verkligen vara för evigt unga, tror jag.
All denna stress runtomkring och i oss gör att vi fastnar i det ytliga istället för att våga lyssna inåt och face our fears och komma ut på andra sidan och se världen med ”nya ögon”.
Hur vi mår inuti syns också utåt och manifesteras även i vår verkliga värld.
Jag tror på att fortsätta drömma och kämpa för att nå våra drömmar. Gör vi det vi verkligen är ämnade att göra här så kanske vi kan få en bättre värld! <3”


Indigo Fields
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011