Nordiska Favoriter

Premiär i Being Blogged NY Crying Day Care Choir släpper på söndag EPn Christmas Day Care Choir vol. 2 som följer upp 2013-års jul-EP. Fyra nyskrivna jullåtar får vi, som blandar ukulelen med bjällerklang. Försäljningen av skivan kommer även denna gång att under Musikhjälpsveckan gå till Radiohjälpens insamling. Vilket vi tycker är en fin sak.

Favoriter Apple Music

”EPn kom till under en vecka full av glögg och pepparkakor i vår studio i Malmö. Skivan tar avstamp i en julfest en skulle vilja pågick året om, via en önskan om att kunna ha julen i en liten burk, till en dröm om en alldeles egen jul fri från krav, för att sedan mynna ut i en hymn för årstiden. Vi har gjort den glad, varm och godhjärtad. Precis som vi tycker julen ska vara.”

Idag är det premiär för låten Once a Year här i Being Blogged. Här sjunger bandet om att de önskar julen pågick hela året. Självklart älskar jag textraden ”Do a sleigh ride , next to a hayride, during Gay Pride in July ”, för vem vill inte ha mer julkänsla även under pride?
Lyssna och njut.

Crying Day Care Choir
@Facebook

Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.