Miriam Bryant – Allt jag behöver (Så Mycket Bättre)

Man ska, som det heter, avsluta med flaggan i toppen.
Miriam Bryant visar att hon verkligen var årets drottning i Så Mycket Bättre när han gör en elektronisk upptempoversion av Lisa Nilssons Allt jag behöver . Det blir en helt ny låt, och lätt veckans bästa tolkning.
Saken är den att de andra fem tolkningarna inte är i närheten av det Miriam gör denna vecka. Det blir liksom inget annat som lyfter, eller som känns spännande. Frågan är om det har att göra med att de varit extra lata med Nilsson låtar, eller så är det kanske bara så att Lisa Nilssons låtar inte är så värst roliga att ens tolka? Inte ens hennes hit Varje gång jag ser dig blir spännande i Jenny Berggrens version – Jenny som annars brukar vara duktig på att sätta sin prägel på tolkningarna. När Kleerup gör Var är du min vän som en hyllningslåt till Christian Falk är det fint, men inte direkt bra.
Nej, jag kan faktiskt inte välja ut tre favoriter denna vecka. Det blir bara Miriam som är värd att uppmärksammas. Men hon å andra sidan gjorde i och för sig en insats som räckte för hela veckan.

Miriam

[wpbanners id=”5″]


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Miriam Bryant – Allt jag behöver (Så Myck..." A few seconds ago

Comments are closed.