Ison & Fille – Hjärtslag (med Vaz) (Så Mycket Bättre)

På något sätt lyckas alltid hälften av deltagarna i Så Mycket Bättre leverera en lysande tolkning. En som är lite bättre än alla andras just den veckan. Det är som sagt aldrig samma person varje vecka levererar den bästa låten en hel säsong.
Nu när det var Kleerups dag var det faktiskt Ison & Fille som drog det längsta stråt när de gjorde en väldigt bra hip-pop version av Heartbeat som i original sjungs av Robyn .
Miriam Bryant tolkade denna vecka The Only One från Kleerups projekt Me And My Army (som förutom Kleerup är Niels Nankler , Patrik Herrström , Joel Igor Hammad , John London Rönneklev och Helena Arlock ). Det blir en skön version, med trumpet och stråkar. Det slår mig att jag skulle vilja höra Miriam tolka ABBA. Tror hon skulle göra en fantastisk Knowing me knowing you .
Sist måste jag erkänna att jag är ganska svag för Jenny Berggrens tolkning av Until we bleed som i hennes version blev Älskar dig till döds . Snygg version som annars sjungs av Lykke Li , och Jennys arrangemang är mycket imponerande.

Ison & Fille

Miriam

Jenny

[wpbanners id=”5″]


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Ison & Fille – Hjärtslag (med Vaz) (..." A few seconds ago

Comments are closed.