Foto: Mats Bäcker
Foto: Mats Bäcker

Andreas Kleerup må kanske inte ha den bästa sångrösten i årets upplaga av Så Mycket Bättre , men han är den som absolut har bäst produktion i sina låtar.
För att sätta honom i sitt rätta element har Kleerup nu remixat fyra av låtarna från programmet. Först ut är Ison & Filles Ace of Base -cover Allt hon vill ha (All that she want ) och electrofierat den en smula.

Apple Music Svensk Pop

”Jag har jobbat med dansremixar i tio år och älskar att omarbeta befintliga låtar och skapa produktioner utifrån vad jag själv hör i låtarna. Jag är svinpepp remixarna som jag och Stefan Olsson gjort på några av låtarna”, säger Kleerup.


[wpbanners id=”5″]

Ison & Fille
@Facebook
Kleerup
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.