Just nu pågår Pride i Stockholm, och med det visar olika företag och organisationer sitt engagemang för homosexuellas rättigheter (och med det allas mänskliga rättigheter).
7 Eleven har startat en mycket fin kampanj de kallar för Songs With Pride, där tre artister träffar en medlem i HBT-befolkning och ska skapa en låt om dennes liv.
Det hanlar om Ace Wilder som träffat 10 åriga Sam som föddes som tjej, men ser sig själv som kille. Ms Henrik träffar Pell Uno , som berättar om hur han på 70-talet kom ut för sin fru och började leva sitt liv tillsammans med en man. Sist ut är Smith & Thell som bygger sin låt på Joshuas bakrund som homosexuell i Uganda, vilket tvingade honom fly sitt hemland.
Du kan lyssna på de olika tolkningarna här nere, och läsa mer på 7 Elevens hemsida om projektet.

Apple MusicFoto: Carlos Zaya
Foto: Carlos Zaya

Foto: Carlos Zaya
Foto: Carlos Zaya

Foto: Carlos Zaya
Foto: Carlos Zaya

[wpbanners id=”5″]

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.