Idag släppte Molly Pettersson Hammar uppföljare till Melodifestivals-låten I’ll be fine.
Something Right heter den nya låten och det är än en gång ett samarbete mellan sångerskan och Lisa Desmond, Tim Larsson och Tobias Lundgren som skrev förra singeln. Det är även de två sista namnen som producerat singeln under deras alias The Collab.
Om ni gillade I’ll be fine , kommer ni definitivt att uppskatta Something Right , som går i samma stil med skönt brass och gung.

DOLBY ATMOS

-Vad har du nu gjort sedan Melodifestivalen?

Jag har skrivit en massa låtar och smält hela resan. Jag fick ju fantastisk respons på I’ll be fine, och den gick ju väldigt bra på iTunes och spelades på radio. Så jag har njutit av att spela med folk och skrivit min nya singel.

-Vad tog du med dig som minne från Melodifestivalen?

Det gav mig en stor fanbase, och en möjlighet för mig att nå ut till så himla många. Mest det, att få komma ut och möta fansen och träffa nya fans. Jag har haft en fin tapper skara som hängt med mig sedan Idol, och nu fick jag äntligen visa vem jag är på riktigt så det var jättekul.

-Berätta lite om din nya singel.

Det är en hyllning till det genuina och lekfulla skulle jag säga.
Jag kommer ju från jazzen och känner mig lite som en outsider i branschen. För mig handlar ju allt om musiken, och även om man måste leverera bra nummer och image som artist tycker jag det är mycket hets överallt just nu. Träningshetsen, vilket innegym eller klubb man ska gå på. Mycket yta, och jag bryr mig inte om sådant.

-Lite som ett ”du duger som du är” budskap?

Ja exakt. Att våga tro på det naturliga och genuina.

Molly ser fram emot att göra fler låtar tillsammans med Lisa, Tim och Tobias, så förhoppningsvis kommer det snart nya singlar med sångerskan.
Närmast är Molly med i Sommarkrysset , samt Nyhetsmorgen den 19:e Juli. Efter det blir det Lotta På Liseberg den 3:e Augusti.


Molly Pettersson Hammar @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011