Tar man de olika aktivitetsbanden som numera finns brukar det finnas inställningar som gång, löpning, cykling och crosstrainer. Antar att de borde sätta in ”Konsert med Major Lazer ” som en träningsaktivitet. För publiken får verkligen jobba när Diplo , Jillionaire och Walshy Fire drar igång största partyt på Bråvalla.
Publiken ombeds dansa, klappa, hoppa, springa (yes, det funkar), ta av sig på överkroppen och sedan slänga upp tröjan i luften (yes, kläder gone efter det).
Det är dock svårt, om än omöjligt att inte dras med i beatsen av majorens mix av electro, dancehall, moombahton och reggae fusion. Det är festival och karneval på samma gång och efter 75 minuter är vi inte bara svettiga, utan enormt lyckliga. Självklart släpper Diplo på monserhiten Lean on som sista låt, och med den dansar vi oss in i mål och bränt 800 kalorier.
Sällan har det funnits ett så läckert party på en övergiven flygplats tidigare.
Majorn Lazer 120

Popmuzik Podcast

Major Lazer @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.