Imminence – A Mark On My Soul

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Imminence - A Mark On My Soul

Imminence är ett växande metalband från Malmö som förra året släppte sin första fullängdare I . När de kom tillbaka från turnén som följde skivan bestämde de sig för att göra ett par akustiska versioner av två av sina låtar. Först ut var Wine & Water och bandet valde dessutom att samarbeta med producenten och låtskrivaren Simon Peyron .

Nu är det dags förA Mark On My Soul som är en akustisk version av låten Last Legs som finns med på förra årets album. De två låtarna ska släppas som en singel, håll utkik på Spotify!

Ibland vill jag skriva en roman efter att ha hört en låt. Det händer inte speciellt ofta. Som jag har gått och väntat på A Mark On My Soul. Skulle den vara lika bra som jag hoppats på? Den var bättre. Och mycket mer än så. Ibland är det svårt att finna orden samtidigt som det bubblar över på insidan. Om jag inte kan beskriva med de rätta orden hur bra låten är så kan jag försöka förklara vad den gör med mig.

Imorgon skall jag göra något som jag väntat på och drömt om länge. Jag har stått i något som långsamt har brutit ner mig utan att jag först märkte det. Det är först nu när jag tar steget ut i något nytt som jag upptäckt att något har hänt på insidan. Och det finns en rädsla för hur ärren på insidan påverkar framtiden. Alla är vi bärare av något, det gäller att inte tappa tron på sig själv även då du får höra att du inte kan och inte ska.

Hur kan en låt komma lägligare? Ibland undrar jag hur det kan vara så att en låt griper tag i mig vid precis rätt tillfälle, precis när jag behöver den som mest. När jag nu står vid en viktig förändring i mitt liv och lyssnar på låten så får den mig att med lätthet ta det sista steget. Vid 3.25 släpper jag taget och känner ren lycka. Det är krossa eller krossas som gäller. Och jag ska fan krossa.

Se till att få klart nästa skiva, åt ut på turné, kom hem igen och spela in nya akustiska versioner av era låtar. I musikväg är det inte mycket som jag önskar mer just nu.

Imminence @
Facebook

Imminence - A Mark On My Soul2Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.