Underbart 80-tals pastisch med David Hasselhoff .
True Survivor är ledmotivet till filmen Kung Fury .
Kung Fury är det mest lyckade Kickstarter-projektet i svensk historia och ett av de största i världen någonsin. Totalt backades filmprojektet upp av 18.000 personer från hela världen som tillsammans bidrog till att filmen kunde gå till produktion. Trailern har idag haft mer än 8,5 miljoner visningar på You Tube och uppmärksammats bland fans och media globalt.
Efter att ha sett trailern till filmen var Hasselhoff med på tåget för att spela in ledmotivet.
”Åttiotalet handlade om att ha kul, action och hjältar. Kung Fury har allt det! Jag är stolt över att att vara inblandad i David Sandbergs projekt. Han är en otrolig kreativ kraft inom animerad underhållning. Låten är perfekt för mig och titeln passar dessutom rätt bra in på mitt liv” säger David Hasselhoff.
Filmen Kung Fury har premiär på YouTube och SVT Play den 28:e Maj.

Skicka in din musik




David Hasselhoff - True Survivor
David Hasselhoff @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011