Jonathan Fröberg blev som 10-åring inspirerad av filmen School of Rock att börja spela musik. Först vid ett trumset i garaget hemma och sedan vid en gitarr. Även om det var just rocken som fick honom att på allvar vilja satsa på musiken, var det hans gamla barndomsidoler Kent , Lars Winnerbäck och Gyllene Tider som präglade låtarna han själv skrev.
Jonathan debuterade förra året med EPn På väg hem .
Hans vispop gav honom möjlighet att vara förband till bland annat Patrik Isaksson , Uno Svenningsson , Sonja Aldén och Robin Stjernberg .
Under 2015 är Jonathan aktuell med tre nya singlar som är inspelade tillsammans med Jens Back . Vart du än går är första i raden av dessa, och för er som gillat just Winnerbäck-pop har ni något att se fram emot här.
Jonathan berättar:
Vart du än går skrevs bara några dagar efter att jag kommit hem från inspelningen av min debut-EP På väg hem.
Detta är en låt som handlar om människorna i ens närhet, om dom som funnits där i dina val och kval, om att dom människor som alltid funnits där för dig alltid kommer att finnas där. Att det gäller att inte glömma bort dom personerna som gjort dig till den du är och att du kan göra det du gör. Att tänka på att oavsett vilka vägval du gör så kommer dom alltid finnas där, Vart du än går.”
Här får ni premiären av videon till Vart du än går .

Popmuzik Podcast

https://youtu.be/ZfOtUYx3A7M


Jonathan Fröberg 211

Jonathan Fröberg
@Facebook

[wpbanners id=”5″]

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011