En halvt riktigt bra skiva.

60% Bra

Rebel Heart skulle kunna vara en riktigt grym pop-platta, och ett av Madonnas bästa. Nu smutsas den tyvärr ner av hennes försök att göra elektronisk dansmusik, som verkligen inte kan tillfredsställa någon.

  • User Ratings (0 Votes) 0 %

Det är alltid med skräckblandad förtjusning som jag lyssnar på ett nytt album med Madonna .
Hon är ju väldigt mycket vin och vatten, och har aldrig tillhört mina stora idoler. Samtidigt startar jag alltid upp en skiva med henne och vill verkligen älska den villkorslöst.
Så blir det sällan.
Även Rebel Heart är en liten berg- och dalbana av toppar och dalar.
Bäst är den när hon är ren popmusik och sjunger låtar som Ghosttown , Living For Love .
Sämst blir det när hon ska hänga med Nicki Minaj och gänget till en melodilöst land byggt på beats för att göra ljummen elektronisk dansmusik. Bitch I’m Madonna , Illuminati och Unapologetic Bitch är ungefär olyssningsbara.
Som tur är går det ju att skapa egna spellistor med de bästa låtarna dessa dagar. Tar man bort de låtar som är minst låtar får man ändå en riktigt bra skiva med åtta, nio spår. Med dessa hade hon behållit både hedern och fansen för. Synd att ingen bara sa till henne att skita dansgolvet denna gång och göra en grym pop-platta. Då hade hon famemig släppt ett av sina bästa album någonsin.

Följ på Apple Music

Tänk om skivan bara sett ut så här:

Madonna 561
Madonna @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011