The Districts Album

Favoriter Apple Music

The Districts släppte 6 februari sitt andra album A Flourish And A Spoil och det vill jag gärna tipsa om.

Indierockbandet The Districts startades 2009 och kommer från staden Lititz i Pennsylvania. Efter att ha spelat ihop i några år och tidigare släppt skivan Telephone och flera EP:s så har de gjort en riktig fullträff med senaste albumet. De säger själva att de skriver ärlig musik och att det är deras stora passion. Och när jag lyssnar på skivan så tycker jag att det låter ärligt och passionerat så kan bara hålla med.

De har ett riktigt schysst sound och sångaren Rob Grote har en helt perfekt röst för genren. Fyrmanna bandet består förutom sångaren Rob av Mark Larson , Connor Jacobus och Braden Lawrence och de startade bandet medan de fortfarande gick på high school.

Så om du gillar indierock tycker jag att du ska lyssna på denna helt grymma skiva. Låten 4th And Roebling får mig nästan att trilla av stolen varje gång jag hör den. Det är verkligen indierock när den är som bäst. Skivan innehåller 10 spår och kommer att gå varm i lurarna under den närmsta tiden.

The Districts @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011