Hörlurstest
Modell: Powerbeats
Tillverkare: Beats by Dre
Pris: 1300 kr
Köp: CDON

Nordiska Favoriter

Powerbeats - Beats by Dre 1
Även Powerbeats från Beats by Dre har likt Bluebuds X kommit i trådlös version, men själv har jag de gamla hederliga trådade.
Även här var jag lite orolig för in-ears modellen, men dessa ligger mer i örat än ska tryckas in mot hörselgången, så de passar faktiskt riktigt bra. För att de ska sitta på plats ännu bättre vid träning (vilket är deras USP) har de en bygel över örat så de sitter på plats vid löpning och hopp.
Sladden är ganska kort på Powerbeats för att man inte ska ha massa överflödig sladd när man har telefonen i ett armband, vilket är bra. Är det istället så att man har telefonen i fickan, så är sladden precis i minsta laget. Dock får man till en förlängningssladd för att råda bot på det.
Då det är frågan om Beats fokuserar ljudet på bas, men jag tycker ändå det är välbalanserat och det känns faktiskt inte som ljudet blir för tungt.
Ljudet tappar inget i olika volym, men det är kraftfullt och blir ganska högt om man öser på för mycket, så här får en passa hörseln och inte brassa på för mycket. Bra dock om man är i område med mycket bakgrundsljud, för Powerbeats isolerar bra utan att ha så kallad noice cancel.
Lurarna sitter bra i örat under träning och vanlig stadslyssning. Kanske att det kan bli lite påfrestande för örat med bygeln, men det är verkligen från gång till gång, och vissa kommer kanske inte märka det alls, medan andra säkert har ont av det lite mer.
Det jag vill gnälla lite på är designen på 3,5-pluggen som är onödigt lång ut ifrån mobilen. Det känns som den enkelt ska brytas sönder om man har den i ett par trånga fickor, så här får en nog passa sig lite.
Slutsatsen är att Powerbeats är bra lurar för träning, som med kraftfullt ljud gör att en fokuserar på träningen och inte så mycket på omgivningen. Smådetaljer som bygel och sladd kanske drar ner helheten lite, men ändå ett par riktigt bra hörlurar.

Powerbeats - Beats by Dre 2
Mixr – Beats dy Dre
Plattan Plus – Urbanears
San Francisco – Urbanista
Momentum – Sennheiser
Bluebuds X – Jaybird

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
7.5 Mycket bra
  • Design 7
  • Passform 7
  • Ljud 8
  • Helhetsintryck 8
  • User Ratings (0 Votes) 0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011