Hörlurstest
Modell: Bluebuds X
Tillverkare: Jaybird
Pris: 1400 kr
Köp: CDON

Nordiska Favoriter

Bluebuds X - Jaybird 1
Jag har alltid hatat in-ears hörlutrar.
De har liksom aldrig funkat för mig, och det har nog mest berott på att jag aldrig riktigt fattat hur man ska placera dem i örat.
Men efter att en kille pratat sig varma om Jaybirds Bluebuds X tänkte jag att jag ändå fick testa dem. 
Bluebuds X är designade att sporta med. De ska tåla svett och funka i löpspåret, på havet, gymmet eller var du ni vill använda dina hörlurar.
Fördelen med Bluebuds X är att de har en lite vinge som man fäster lurarna i örat med. När dessa är insatta omsluter lurarna hörselingången och ljudet stänger ute omvärlden och man kan fokusera på sin träning.
Lurarna paras ihop med telefonen via Bluetooth och du har bara sladden som går bakom nacken som håller samman lurarna. Otroligt smidigt!
En laddning varar i ca åtta timmar, och har du telefonen i höger ficka har du sällan problem med avbrott mellan telefonen och lurarna. Men visst, det förekommer så det är inte 100% perfekt koppling mellan telefonen och lurarna.
När man startar upp lurarna väser en dam ”power on” och när man stänger av dem säger hon ”power off”. Smidigt så man vet att lurarna är av eller inte, i och med att det inte går att se mer än på telefonskärmen.
Via fjärrkontrollen kan man höja och sänka musiken och spela eller stoppa musiken. Dubbelklickar man ringer det tillbaka senaste samtalet vilket för mig är dumt då jag vill kunna byta spår.
Ljudmässigt är lurarna mycket bra. Lite övervikt på basen, men det passar lurarnas syfte att vara en bra träningspartner om man vill köra med bra träningsmusik – läs dansmusik.
Jag tycker lurarna har väldigt bra passorm (du får med olika puffar och byglar för olika öron). Du kan till och med hoppa hopprep med dem utan att de ska trilla av, så ja, de håller vad de lovar när det kommer till att sporta med. Ljudmässigt gör de en absolut inte besviken.
Den långa passningstiden och drifttiden gör att de inte känns som trådlösa lurar, i och med att man inte behöver vara oroligt för att de ska ta slut så snabbt.
En mycket bra träningskompis.

Bluebuds X - Jaybird 2
Mixr – Beats dy Dre
Powerbeats – Beats dy Dre
Plattan Plus – Urbanears
San Francisco – Urbanista
Momentum – Sennheiser

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
7.8 Mycket bra
  • Design 7
  • Passform 8
  • Ljud 8
  • Helhetsintryck 8
  • User Ratings (1 Votes) 10
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011