Ni anar inte min glädje just nu!
Att Ace Wilder gick direkt till final.
Även om jag innerst inne hoppades på det, i och med att hon är världens coolaste tjej, så vågade jag aldrig riktigt tro att hon skulle ta sig hela vägen i mål.
Risken var att folk inte skulle fatta hur bra låten faktiskt är, och att Alice inte gick ut i rutan. Men det gjorde hon uppenbarligen, och jag måste tacka er alla för att ni röstade på henne.
Inte bara har vi nu tre tjejer i final. Vi har även dagens två mest moderna bidrag i finalen då även Oscar Zia gick direkt till final!
Han var i och för sig förhandstippad.
Men igen… Ace Wilder!

Svensk Pop Apple Music

Annars gick min tippning hem.
De två rockiga bidragen gick till Andra Chansen, och med det fick de charmiga killarna i Outtrigger en chans att bevisa sig igen. Jag tror de kommer bli farliga i den deltävlingen, och än en gång spär de på det faktum att årets Andra Chansen är den starkaste någonsin!
Det var bara CajsaStina som inte gick hem i min tippning. Det ÄR en fin låt, och hon är en grym sångerska. Men det kan jag leva med. Hellre ungt och modernt än kompetent måste jag säga.

Annars var jag lite rädd när Dr Alban var bland de fem översta.
Men nostalgi och ploj tar en bara så lång, och en femteplats kan jag leva med.
Lite mer snopet för Shirley Clamp som inte gick hem i år. Men inte så förvånande kanske. Men hon kommer klara sig fint ändå. Det känns inte som hon står och faller med detta. Även om det lär vara sista försöket att få vara med i Melodifestivalen nu…

Jag vet inte om jag ska skriva så mycket om manus och programmet i helhet.
Jag har liksom vant mig vid att det är väldigt platt och att jag slipper skratta.
OS-numret är dock så pinsamt dåligt att jag inte vet var jag ska börja. Ibland vill man att någon ska dra i nödbromsen innan någon skadas… Var det verkligen INGEN på hela SVT som fattade att det var uselt?
Galet dåligt omdöme.
Men dock måste jag säga att lika mycket som jag hatade just det numret, älskade jag överlämningen av resultatbrevet, som verkligen skapar kaos i hela staden.
Då är det roligt på riktigt!

Men, nu glömmer vi allt. Nollställer förväntningarna inför nästa veckas äventyr i Ö-Vik och tar på oss finkläderna för att gå på efterfest!

Igen: tack så mycket för att ni röstade på Ace Wilder.
Tillsammans har vi skapat en ny värdig artist att gå långt!

Puss!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011