Yes!
Pet Shop Boys är tillbaka och de är underbart politiska och dagsaktuella på singeln Give stupidity a chance. En låt om den otroligt låga nivån allt för många ledare i världen (Inga namn, men låt oss säga att det är Donald Trump…).

Favoriter Apple Music

Give stupidity a chance är första singeln av fyra nya låtar som utgör EP:n Agenda som dyker upp på fredag. Tills dess får vi en ny låt om dagen.

“It contains three satirical songs and one rather sad song. I think it’s because of the times we’re living through.”

Neil Tennant

Låtarna är producerade av duon tillsammans med Tim Powell och kommer alltså inte finnas med på bandets kommande album som släpps senare i år. Det å andra sidan är än en gång producerat av Stuart Price.

Bra Pet Shop Boys-vecka med andra ord.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011