Efter singeln This is it i höstas, samt jullåten This Christmas är nu duon The Endorphins från Stockholm tillbaka med den läckra R&B-poplåten Sublime. En låt som inspirerats av tanken på vad som skulle vara den perfekta relationen. Låten är även titeln på duons kommande debut-EP som släpps den 22:a Februari.
Om singeln berättar duon:

“Tillit är den viktigaste delen av ett bra förhållande. Det är bara när du kan lita fullt ut på varandra som du kan känna dig upphöjd.
Den här låten handlar om det skedet när du har 110% förtroende för varandra, när du är ett ostoppbart team och alltid tar hand om varandra. Det låter lökigt, men det är viktigt och euforiskt på en helt ny nivå.”

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend