Dags för ytterligare en tonåring ta över dansgolvet. Denna gång är det den 19-årige dansken Sofus Wiene som släpper singeln Morning sun. Med en varm produktion med läckra beats och en poppig melodi mixar Sofus in organiska instrument i den elektroniska produktionen. Inte konstigt kanske att han kryddar sin musik med gitarrer dock. Sofus spelade just gitarr när han var yngre och en av hans stora idoler var Eric Clapton.
Om singeln Morning sun berättar Sofus.

Morning sun is a song inspired by summer, mixed with organic instruments and an electronic sound that will have you on the dance floor till the sun comes up again.
The lyrics appealed to me. It’s about seeing the light at the end of the tunnel and make the best of it”

Du hittar alltid de bästa och roligaste klubblåtarna i spellistan Dance. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend