Musiken är den perfekta mannen enligt Riva Taylor och ja, vem kan säga emot. Då musiken kan få en på bra humör, förstärka känslan när man är ledsen eller peppa en när en behöver det som bäst. Med andra ord; den bästa vän en kan ha. 

Mr Right är skriven tillsammans med Jonathan Quarmby och producerad av  twenty5. Här bjuds vi på en upplyftande poplåt med härliga discostråkar. Det är helt klart ett lyckopiller att lyssna på här och nu. 

Nu har videon uppdaterats till att mer passa låten och innehåller mer dans tillsammans med vinylerna. Helt klart värt att kolla in.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend