Då var det dags att än en gång ta oss till Finland för att få medryckande indiepop. Denna gång är det femmannabandet Planet Case som släpper singeln Chemical och med det följer upp EP:n Simple Thoughts från våren 2018, samt att bandet under hösten var förband till Satellite Stories under deras avskedsturné.

Nya singeln handlar om livet som grupp. Hur de reser många mil varje vecka för att kunna vara ett band och hur det har effekten på dem själva och deras närmaste.
Allt insvept i en upplyftande produktion och lekfull refräng. Så låt Planet Case ge er dag lite boost här.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend